Hoe loslaten ruimte maakt voor nieuwe dromen

Geplaatst in: Over mij | 0

Twee winters geleden heb ik een flinke sprong in het diepe gemaakt. Een vaste baan en fijne collega’s ingeruild voor … Voor wat eigenlijk? Ik had geen idee. Maar alles in mij maakte duidelijk dat dit het enige was wat ik kon doen.

Cadeau voor mezelf

Wat een cadeau voor mijzelf! Door mijn werk los te laten kwam er ruimte. Ruimte voor nieuwe ideeën, mensen, een studie. En nu zelfs een nieuwe baan. Door al die tijd goed naar mezelf te luisteren, heb ik het vertrouwen gehad om deze stappen te zetten. En zo kan het gebeuren dat ik ‘ineens’ trotse eigenaar ben van Jouw natuur – mijn eigen bedrijf voor wandelcoaching. 

Durf jij jouw zekerheden los te laten?

Hoe zit dat met jou? 
Is er iets in jou wat losgelaten wil worden? 
Iets in jou wat niet meer past? 
Durf je het aan om in het diepe te springen? 
Om ruimte te maken voor het nieuwe? 

De winter is de tijd van bezinning

De winter is de tijd van het jaar dat de natuur zich terugtrekt. Alles komt tot stilstand. Ogenschijnlijk gebeurt er niks, maar in de aarde liggen de zaden alweer te wachten om te ontkiemen. Niet alle zaden komen uit. Alleen de zaden die genoeg ruimte, voeding en licht krijgen halen het. 

Welke droom wil NU ruimte?

Terug naar jou. Welke zaden – dromen – leven in jou?
Wat wil NU graag ruimte?
En wat mag rusten of losgelaten?

Neem deze winter de tijd om te ervaren wat jouw dromen zijn en wat ervoor nodig is om ze uit te laten komen.

(Pssst… Inmiddels is de lente begonnen en organiseer ik een wandeling over ruimte maken voor je dromen. Wandel je mee?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *