Hoe ziet een wandelcoachtraject eruit?

Bij een een-op-een wandelcoachtraject gaan we natuurlijk wandelen. We gaan naar buiten, het liefst de vrije natuur in. Hoeveel sessies er nodig zijn per traject, verschilt. Voor bijv. hulp bij het maken van een keuze, kunnen 1 of 2 sessies al voldoende zijn. Maar voor een traject op het gebied van een loopbaanvraag zullen dit er eerder 5 zijn.

Hoelang duurt een sessie?

Doorgaans duurt een wandelcoachsessie ongeveer 1,5 uur. Soms lopen we al die tijd, maar het komt ook voor dat we een tijdje op een bankje zitten of ergens een oefening doen. Meer informatie over mijn aanpak vind je onder Werkwijze. Tussen de sessies zitten gemiddeld 2 weken.

Intake wandelcoaching

Tijdens de intake bepalen we jouw vraag en wat je wilt bereiken in het traject. Bijvoorbeeld:

  • meer plezier in je werk
  • meer grip op je leven
  • meer speelsheid in je leven
  • beter omgaan met je (hoog)gevoeligheid
  • hulp bij het maken van een keuze
  • voorkomen dat je terugvalt na een burn-out

Kijk voor meer informatie bij het overzicht van thema’s waar ik graag mee werk.

Mocht tijdens de intake blijken dat het toch niet klikt of dat ik denk dat een andere vorm van ondersteuning beter past, dan laten we het hierbij. Je hoeft dan niet te betalen voor deze afspraak.

Kennismaking

Ben je benieuwd of ik wat voor je kan betekenen, dan kun je me bellen of mailen. Eventueel kunnen we daarna nog een keer afspreken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wat als de afspraak niet kan doorgaan?

Je kunt tot 48 uur van tevoren de afspraak kosteloos annuleren. Daarna zal ik het hele bedrag in rekening brengen. Lees voor meer informatie de Algemene voorwaarden.